Acest site folosește cookie-urilor. Acceptă
Rezervări online si telefonice

Modalitati de plata

Plata online cu cardul


Puteti achita online rezervarea utilizand cardul dumneavoastra. Cardurile acceptate pentru plata online sunt Visa (Classic si Electron), MasterCard, Maestro.
Platile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru se realizeaza securizat folosind serviciile MobilPay Romania.
Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre Euphoric Travel ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati a integratorului MobilPay. Acesta foloseste certificate Secure Sockets Layer (SSL) pentru transmiterea securizata a datelor in paginile serviciului de plata online.

Numerar sau cu cardul la sediul agentiei Euphoric Travel
Plata in numerar se poate face in RON sau EUR la sediul agentiei din Bulevardul Republicii nr 26 (vis-à-vis de gara), parter, Targu Jiu, Gorj, Romania.
Plata cu cardul la POS-ul de la sediul agentiei, cardurile acceptate fiind: Visa, Mastercard, Maestro.
Pentru serviciile turistice externe plata se va efectua fie in EUR, fie in RON. In cazul in care plata se va efectua in RON se va calcula la cursul BNR din ziua platii +1.8% comisionul de risc valutar.

Transfer bancar prin Ordin de plata
Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de S.C. EUPHORIC TRIPS & TRAVEL S.R.L. pe adresa de e-mail de pe care se plaseaza rezervarea.
Plata se face in conturile


S.C. EUPHORIC TRIPS & TRAVEL S.R.L.
RO 34818552
Banca: Banca Transilvania
Cont Lei: RO15BTRLRONCRT0433944601
Cont Euro: RO62BTRLEURCRT0433944601


Va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii in cel mult 48 de ore de la primirea facturii prin e-mail la rezervari@euphorictravel.ro pentru a putea transforma rezervarea in una ferma.
In cazul in care acest termen este depasit, sistemul anuleaza automat rezervarea facuta. Dupa primirea dovezii platii vei primi documentele de calatorie pe adresa de e-mail furnizata.

Tichete/vouchere de vacanță

Poti achizitiona vacanța dorită, în Romania, cu voucherere de vacanță emise de Cheque Vacances (UP Romania), Edenred Romania, Sodexo.

Cum poti folosi voucherele de vacanta?

  1. alege-ți pachetul turistic în Romania de pe site-ul euphorictravel.ro sau/și discută cu unul dintre consultanții nostri de turism
  2. rezerva-ți vacanta dorită
  3. trimiti, prin curier, voucherele de vacanță la S.C. EUPHORIC TRIPS & TRAVEL S.R.L., Bulevardul Republicii nr 26 (vis-à-vis de gara), parter, Targu Jiu, Gorj, Romania. De asemenea te poti prezenta personal, intr-una din agentiile noastre pentru a achita vacanța parțial sau integral cu voucherele de vacanță.

Mai multe informatii despre tichetele de vacanță gasiți la adresa: Tichete / Vouchere de Vacanta